Tuesday, June 8, 2021

ادخال اللحوم والفراخ للنونو :





ادخال الفراخ 

سلق الفراخ في بهارات خفيفة

واسيبها لحد ما تبقي طرية جدا جدا 

وافصصها شرايح رفيعه جداا 

واحطها في طبق وهي تاخد باديها وتاكل 

وساعات كنت بضرب الفراخ مع وجبات الخضار 

بتبقي مهروسة جدا ومش باينة 

كذلك اللحمة المفرومة 

بتستوي مع البهارات بدون ملح 

وبضربها مع الخضار علشان تكون سهله في بلعها 

 

ولما كبرت شوية بقيت اعمل صوابع الفراخ 

عبارة عن شوفان مطحون 

معاه فراخ مسلوقة جامد 

واصبعهم واحطهم في دقيق شوفان واشوحهم ب زيت زيتون 

ميزة الصوابع دي ان البيبي بياكل بنفسه ف دا بيحببه ف الاكل اكتر

تجربة ام

No comments:

Post a Comment